Dag lief mens

Je bent gaan zitten voor je pc omdat je voelde dat je naar mijn hulpvraag toemoest.

Hulp dier je nu op dit moment hard nodig hebt. Haal drie keer diep adem tot in je voeten toe en ga ontspannen zitten, maak je hoofd leeg en ziet je voeten op de grond.

Tijdens deze woorden zal er hulp voor je komen. Ga iedere dag in stilte even naar je eigen ik toe en dat kan je alleen maar in stilte doen. Zorg goed voor jezelf dat wil zeggen meen geen voedsel tot je dat niet goed voor je is. Schrap voedsel zoals bv. koffie, cola wat je heel erg zullen opjagen, neem de volgende woorden heel goed in je op.

Wees altijd eerlijk naar je zelf toe, verloochen jezelf niet. Vergeef de mensen die je hebben gekwetst maar vergeef ook jezelf, accepteer zoals je bent en zet geen masker op om het voor je medemens goed te doen. Of je nu kind, jong of oud bent, voor jou zal er altijd hulp zijn en wees je daarvan bewust.

Je bent geboren met een oerkracht en om hier je lessen te mogen leren. Een mens is niet op aarde gekomen voor pijn en verdriet, maar om gelukkig te zijn.

Geluk dat je niet in materiële dingen moet zoeken maar in je zelf. Koop je iets om je zelf gelukkig te maken, morgen is het oud en zo blijf je in de malle molen om daar gelukkig te zijn? Nee, geluk zit in je zelf.

Misschien zit je nu me een probleem. Kijk erheen leg er een rode stip op zie dat je erboven hangt en jezelf in de blauwe lucht hangt, pak het op met de rode stip en laat het achter in de blauwe lucht, zodat de kosmos mee neemt en er energie op gestuurd wordt en jij er van wordt verlicht.

En dan de innerlijke weg van het leven. Je kunt niet bevriend zijn met een ander als je niet bevriend bent met JEZELF. Je kunt niet trouw zijn aan een ander als je niet trouw bent aan JEZELF. Je kunt niet samenleven met een ander, als je niet leert te leven met JEZELF. Je kunt de verschillen van een ander niet aanvaarden als JEZELF niet leert te aanvaarden.

Je bouwt een huis op drijfzand als je niet kunt wonen bij JEZELF. Je kunt god niet ontmoeten als je JEZELF niet leert ontmoeten. Op dit moment kan je trillingen krijgen warm of koud of zelfs vast komen te zitten, niet bang zijn, er is hulp voor je aanwezig.

Zet iedere dag een glimlach op je gezicht en laat je GEEST positief denken. Ik wens je veel kracht- liefde- en wijsheid toe.

MET VEEL LIEFS VAN MARIA