Healings

Wil je voor JEZELF een betere TOEKOMST, sla dan zeker de healing-avonden niet over! JE hebt het voor JEZELF verdiend en je bent het WAARD om dit JEZELF te gunnen.

Zet iedere dag een GLIMLACH op je gezicht en laat je GEEST positief denken dan ga je makkelijker door het leven, ik hoop je op de healing-avonden te ontmoeten en wens je de wijsheid toe die je verdiend.

Locatie: Cafe d’r Belg, Industriestraat 54, 6466 GD Kerkrade West

Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur

Korte uitleg over de healing-avonden

Je hebt je gevoel gevold, om een avond te bezoeken. Wat kan en mag er gebeuren? Via mijn (als kanaal) mag je een handoplegging ontvangen van een hogere intelligentie waardoor je verlost mag worden van oude blokkades, of voor een stukje genezing. Er zal steeds worden aangegeven waar de behandeling voor is. Ook kan het zijn dat je op de stoel terecht mag komen waar ik voor jou iets mag leggen. Op deze plek kan er echt veel met je gebeuren!

Op de healing-avonden zijn o.a. mijn cd’s te koop waar heel veel kracht en energie in ligt. Je mag deze dan ook niet kopiĆ«ren want daardoor wordt de energie eruit gehaald. Deze cd’s zijn heel rustgevend. Ook is er mijn boek te koop. Waarin ik mijn biografie heb mogen schrijven. Hierin staat hoe deze gave in ontstaan en hoe ik er mee ben omgegaan. Ik heb veel kracht in deze boekjes gelegd om ook jou beter met je problemen te kunnen leren omgaan.